De Financiën van een woning

De kosten van een woning is veelal het grootste deel van onze maandelijkse lasten. Naast de huur of hypotheek, zijn kosten als verzekering, onderhoud, OZB, energie sterk afhankelijk van de soort woning, uw eigen financiële situatie en de keuzen die u maakt. Als u exact wilt weten wat de kosten van een woning zijn, is het verstandig om u goed te laten voorlichten.

Onder Financiën schrijven onze adviseurs over alle onderwerpen die financieel van invloed zijn op uw woning. De adviseurs zijn werkzaam als financieel adviseur, makelaar, taxateur en verzekering experts. Ook binnenhuis architecten, tuinarchitecten en leveranciers van keukens, badkamers en duurzaamheid specialisten schrijven tips en ervaringen in woon-blog.

Wat kost een eigen woning?

De kosten van een eigen woning zal door onze financieel adviseur en een professioneel projectontwikkelaar behandeld worden. Leer van een specialist hoe u de kosten van een eigen woning kan begroten en lees de tips van deze specialisten. In februari 2018 zal de uitgebreide bijlage gepubliceerd worden.

Hoe bespaar ik energiekosten?

Lees de tips van onze duurzaamheid specialisten en lees over verrassende besparingen die ook het comfort verhogen in uw kantoor of woning.

 

Maandelijks verschijnen leuke, leesbare blogs over het financiële aspect van wonen. Heeft u zelf een tip, laat het ons weten, dan kunnen we dit weer delen met onze lezers.

 

 

Welkom op woon-blog.